تاریخ انتشار | 26 فوریه 2022 |
---|---|
فرمت فایل | ورد ـ word ـ قابل ویرایش |
تعداد صفحات | 6 صفحه |
این تحقیق مقاله دارای موضوعاتی همچون مقدمه تحلیل نتیجه گیری و … می باشد و در ۶ صفحه تنظیم شده است و دارای پسوند ورد word قابل ویرایش است
بنابر اعلام برنامه غذایی سازمان ملل (WFP) در حدود ۶۴ هزار تن كمكهای غذایی تا ژوئن سال جاری لازم بود تا بتوان جمعیت متاثر از خشكسالی این مناطق را تامین غذایی كرد كه تنها ۱۶ هزار و ۷۰۰ تن آن تامین شد.
از جنگ، ایدز، فقر، قحطی، خشکسالی و جنگ های داخلی در آفریقا بسیار خوانده و شنیده ایم. مشکلات کوچک و بزرگ آفریقا بر کسی پوشیده نیست. مشکلات پیدا و پنهان آفریقا چندین دهه است که بر سر مردمان قاره سیاه سایه یی بس بزرگ گسترانیده است.رهبران بزرگی در آفریقا مانند نلسون ماندلا، رابرت موگابه و کنت کائوندا با هزاران امید و آرزو برای داشتن آینده یی بهتر به مبارزه پرداختند تا سرنوشت خود را با تکیه بر منابع غنی آفریقا به دست بگیرند ولی گویا باوجود معادن بزرگ طلا، الماس، مس، پلاتین و… خاک غنی آفریقا نفرین شده است.
فائو در گزارشی برآورد كرد كه بیش از ۱۱ میلیون نفر در سومالی، كنیا، جیبوتی و اتیوپی برای خروج از گرسنگی به كمك احتیاج دارند. بنابراین اعلام، كمبود مواد غذایی به ویژه در سومالی مشهود است كه در آن بیش از ۲ میلیون نفر به كمكهای بشردوستانه نیاز مبرم دارند. در همین حال وضعیت غذایی در مناطق شمالی و شرقی كنیا، جنوب شرق اتیوپی و جیبوتی بسیار جدی و بحرانی است. در سومالی اغلب مردمی كه از كمبود مواد غذایی رنج میبرند در جنوب این كشور واقع شدهاند كه دچار خشكسالی شدید شده است.
آنچه در ادامه می خوانید مشروح مصاحبه یی است که هفته نامه آلمانی اشپیگل با کنت کائوندا انجام داده است.
● آقای رئیس جمهور ۵۰ سال پیش که غنا از انگلیس استقلال یافت اولین کشور در آفریقا بود که استقلال یافت. وقتی شما به آن روزها فکر می کنید چه چیزی به خاطر می آورید؟
▪ آن دوران زمان فوق العاده یی بود. من در آن هنگام جوانی ۲۳ ساله بیشتر نبودم ولی «قوام نکرومه» اولین رئیس جمهور غنا من را برای شرکت در جشن ها به «اکرا» پایتخت این کشور دعوت کرد. تمام آفریقا به طرز باورنکردنی در جشن و شادی بود. مردم در خیابان ها آواز می خواندند و می رقصیدند. ما می خواستیم شکل جهان را تغییر دهیم و هر کاری را به گونه یی متفاوت انجام دهیم.
جرقه استقلال خیلی زود از غنا به سایر کشورها رسید و تقریباً اکثر کشورهای آفریقایی در دهه بعد و مخصوصاً زیمبابوه در سال ۱۹۶۴ استقلال خود را به دست آوردند.
اتفاقی که در غنا روی داد همه ما را متحول کرد. آن علامت (نشانه )یی برای ما بود. ما به دوران وحشتناک گذشته تجارت برده و استعمارگرایی نگاه کردیم. رژیم آپارتاید همچنان در آفریقای جنوبی در قدرت بود. یکباره دری به روی ما باز شده بود و ما از طریق آن آزادی را دیدیم. همگی ما خواستار این بودیم که در اولین فرصت ممکن استقلال برای ما اتفاق بیفتد. هیچ کس دیگر نمی خواست صبر کند.
● شاید خیلی زود بود؟ (خیلی زود نبود؟)
و…
این ها فقط بخشی از متون این مقاله و تحقیق و پروژه به صورت پراکنده و ناقص می باشد ، برای دانلود تحقیق ، دانلود مقاله ، دانلود پروژه به صورت کامل لطفا آن را خریداری نمایید. ( بالای صفحه )
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.