تاریخ انتشار | 19 فوریه 2022 |
---|---|
فرمت فایل | ورد ـ word ـ قابل ویرایش |
تعداد صفحات | 4 صفحه |
این تحقیق مقاله دارای موضوعاتی همچون مقدمه تحلیل نتیجه گیری و … می باشد و در ۴ صفحه تنظیم شده است و دارای پسوند ورد word قابل ویرایش است
نادر مشايخي نيازي به معرفي ندارد. در اين چند سال رهبرهايي گوناگون با اركستر سمفونيك تهران همكاري كرده و در جهت بارورتر شدن موسيقي جدي كوشيدند. اين رهبرها هر كدام در مقطعي مناسب با انتقال دانش گسترده خود زمينه مناسبي براي رشد و شكوفا شدن اميدهاي موسيقي آينده ايران فراهم نمودند و اينك در تازهترين همكاري اركستر دولتي ايران با رهبري دائمي و مطمئن و با مطرح نمودن جهاني سنگبناي اين اركستر خوب كه پر از نوازندههاي توانا است محكمتر شده و ميرويم تا انشاا… شاهد برنامهريزيهاي منطقيتري باشيم كه به دور از تنشهايي كه شايسته يك اركستر مطرح نيست هستند، چه با اين كار چراغ موسيقي جدي را براي نسلهاي ديروز و امروز و فردا روشن نگاه خواهيم داشت.
نادر مشايخي را اولين بار به طور رسمي ولي ناگهاني ميان جمعيت حاضر در سالن هنرستان دختران تهران يافتم كه تمرين اركستر سمفونيك را نيمهكاره رها كرده و به ديدار كنسرتو پيانوي <آلفرد اشنيتكه- > طبق قراري كه با رئيس محترمه هنرستان داشتيم – آمده بودند و سپس چاي و گپي. گفتند: <اينجا (ايران) هر چه بزنيد تازه است< !ايندومينو>ي موتسارت هم بزنيد تازه است. خيلي فروتن و محكم و جدي بودند و خودماني بودن ايشان به جذابيت جلسه ميافزود. خلاصه روز خوبي بود. بار دوم ايشان را سرزده در جايگاه تماشاچيان سالن رودكي به هنگام تمرين كنسرتو فلوت جناب روشن روان ديدم، دويدم جلو و سلامي رد و بدل كرديم، ايشان تمام كنسرت را حضور داشتند و حتي پشت صحنه با تكتك هنرمندان با حالت گرم و خودماني صحبت نموده و تشويق ميكردند. يك لحظه چشمهايشان را ديدم و وظيفه سنگيني را كه در جهت متعادل نمودن سنت و مدرنيته به دوش دارند خواندم. به نظرم آمد كه رهبر اركستر سمفونيك تهران حتي براي اجراي <دبوسي> و <راول> نيز بايد سالها صبر كند، چه برسد به آثار پستسريال يا پست مدرن. خدا كند اين جملهات بعداز نقطه اشتباه باشند! و قضاوت بنده عجولانه.
محترما عرض كنم كه به عقيده بنده آن مدرنيتهاي كه با ورود موسيقي بتهوون، باخ، شوپن و در يك كلام <كلاسيك>ها به ايران شروع شد و توسط نسلي اداره گشت كه اكنون در سنين بالا به حيات پرثمر و نوراني خويش ادامه ميدهند تمام شده و به سرآمده است. والسلام! دلايل كافي و مستند فراواني براي اين منظور موجود است كه در حوصله اين مقال نيست و عجالتا عرض كنم كه ما در ايران <قطع> هنري از جهان را در دهه ۶۰ تجربه كرديم و در اواسط دهه ۷۰ دوباره وصل شديم و ديديم فيالمثل، در موسيقي به پاشنه سابق نميچرخد و هاج و واج به دهه ۸۰ رسيديم.
پس ما الان وسط معركهايم؛ يعني اينكه كلاسيكهاي عزيز با تمام ارج و قربي كه در حيطه آموزش و در حيطه اجرايي صحنهاي و انتشار آلبومهاي فراموش نشدني داريد متاسفانه بايد بگوييم خداحافظ! اين را بنده نميگويم، اين را عطش به دانستن چيزي وراي مدرن ميگويد. جنگ زيادي در اوايل دهه هشتاد شد تا پست مدرن در ايران مطرح و عادي شود. متاسفانه پيشفرضهاي سنتي به گمانند كه عدهاي مشغول روبيدن آنها هستند. چنين چيزي نيست.
و…
این ها فقط بخشی از متون این مقاله و تحقیق و پروژه به صورت پراکنده و ناقص می باشد ، برای دانلود تحقیق ، دانلود مقاله ، دانلود پروژه به صورت کامل لطفا آن را خریداری نمایید. ( بالای صفحه )
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.