دانلود تحقیق مقاله آشنایی با انواع باتری ها و کاربرد

دسته بندی : / / / /


تاریخ انتشار

31 ژانویه 2022

فرمت فایل

ورد ـ word ـ قابل ویرایش

تعداد صفحات

4صفحه

این تحقیق مقاله دارای موشوعاتی همچون مقدمه تحلیل نتیجه گیری و .. می باشد و در ۴ صفحه تنظیم شده است و دارای پسوند ورد word قابل ویرایش است

برخی از عناوین تحقیق مقاله آشنایی با انواع باتری ها و کاربرد

  • مقدمه
  • پیل ساده
  • پیل لکلانشه
  • پیل خشک
  • باتری سربی
  • باتری قلیایی(باتری نیکل – کادمیم)
  • باتری پولیمر لیتیم ـ یون
  • خطرات و نقايص مربوط به باتری
  • نتیجه گیری
  • منبع

برخی از توضیحات تحقیق مقاله آشنایی با انواع باتری ها و کاربرد

قلب کامپیوتر لب تاب، گوشی موبایل، دوربین فیلمبرداری دیجیتال یا دستگاه پخش MP۳ شما پردازنده یا نرم افزار نیست، باتری است . بدون آن، منبع همیشه در دسترس انرژی وسایل پرتابل الکترونیکی چیزی جز وسایل گران قیمت مگس وزن نیستند .متداولترین گونه باتری موجود در وسایل همراه ، یک باتری غیر قابل شارژ استاندارد است . این باتریها از لحاظ شیمیایی به دو گونه عمده تقسیم می شوند : الکالاین یا لیتیمی. اما وسایل همراه پراستفاده ، مانند لب تابها، گوشیهای موبایل و PDA ها معمولا به باتریهای قابل شارژ اتکا دارند دو نوع متمایز باتریهای قابل شارژ در بازار متداول است : نیکل ـ بنیاد . شامل نیکل ـ کادمیم و لیتیم بنیاد شامل لیتیم ـ یون و پولیمر لیتیم ـ یون.

برای اینکه جریان الکتریکی پیوسته ای در یک رشته سیم برقرار شود وسیله ای لازم است که بتواند اختلاف پتانسیل بین دو سر سیم را ثابت نگه دارد. پیل های شیمیایی و ژنراتورهای الکتریکی از جمله این وسایل هستند. در این جا با بعضی از پیل های شیمیایی و طرز کار آنها به طور خلاصه آشنا می شوید.پیل شیمیایی، چنانکه از نامش پیداست، انرژی حاصل از یک واکنش شیمیایی را به انرژی الکتریکی تبدیل می کند .

پیل ساده

نوع ساده آن از دو میله غیر هم جنس رسانا تشکیل یافته است که در محلولی از اسید یا باز و یا نمک به نام الکترولیت فرو برده شده اند که ساده ترین نوع آن پیل ولتا می باشد که اولین بار توسط ولتا فیزیکدان ایتالیایی اختراع شد و پس از تکمیل به صورت دو میله مس و روی در آمد که در محلول رقیقی از اسید سولفوریک درون یک ظرف شیشه ای فرو برده شده اند.

وقتی که دو تیغه مس و روی با یک رشته سیم به هم متصل می شوند، حل شدن تیغه روی در محلول اسید سولفوریک به آرامی آغاز می شود و اطراف تیغه مس حبابهای ریز ئیدروژن تشکیل می گردد. هم زمان با این عمل، جریان الکترونها در سیم از روی به طرف مس برقرار می شود. هم زمان با ورود یون های روی به محلول اسید، یون های ئیدروژن نیز به تعداد هم ارز یون های روی به سوی تیغه مس می روند و بر سطح آن جمع می شوند و پس از گرفتن الکترون از تیغه مس به صورت اتم های خنثی در آمده و به شکل حبابهای ریز ئیدروژن اطراف تیغه را فرا می گیرند.

تیغه مس که به این طریق الکترون از دست می دهد بار الکتریکی مثبت پیدا می کند و آماده جذب الکترون های آزاد تیغه روی از راه سیم رابط بین دو تیغه می گردد.

پیل لکلانشه

الکترولیت این پیل به جای اسید سولفوریک رقیق، محلول کلرید آمونیم (نشادر) و الکترودهای آن یک میله کربن و یک تیغه روی است.برای جلوگیری از پلاریزاسیون پیل، میله کربن را درون یک کیسه پارچه ای کوچک یا یک ظرف استوانه ای شکل سفالین که محتوی گرد بی اکسید منگنز و کربن است می گذارند.میله کربن قطب مثبت و تیغه روی قطب منفی این پیل را تشکیل می دهد.که اولین بار توسط لکلانشه دانشمند فرانسوی در سال ۱۸۶۵ میلادی اختراع شده است.

و…

 

این ها فقط بخشی از متون این مقاله و تحقیق و پروژه به صورت پراکنده و ناقص می باشد ، برای دانلود تحقیق ، دانلود مقاله ، دانلود پروژه به صورت کامل لطفا آن را خریداری نمایید. ( بالای صفحه )

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود تحقیق مقاله آشنایی با انواع باتری ها و کاربرد”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برو بالا