دانلود مقاله تحلیل رگرسیونی در حسابداری

دسته بندی : / / /


تاریخ انتشار

13 ژوئن 2021

فرمت فایل

ورد – قابل ویرایش – word

تعداد صفحات

12صفحه

برخی از عناوین مقاله تحلیل رگرسیونی در حسابداری

  • استفاده از روش تلفیقی: در این روش مقاطع همگن فرض میشود.
  • استفاده از روش پانل: در این روش مقاطع غیر همگن فرض میشود. این روش خود شامل دو نوع تخمین میباشد:
  • الف) روش اثرات ثابت: در این روش تفاوت مقاطع صرفا در ضرایب لحاظ میشود.
  • ب) روش اثرات تصادفی: در این روش تفاوت در مقاطع علاوه بر اینکه در ضرایب لحاظ میشود، سایر ویژگی های مقاطع نیز در ضرایب لحاظ میگردد
  • داده­های تابلویی و مزایای استفاده از آنها
  • داده­هاي تلفيقي سري زماني و مقطع
  • معرفی روش تخمین
  • تخمین رگرسیون دوم

 

برخی از توضیحات تحقیق مقاله تحلیل رگرسیونی در حسابداری

درداده های پانل دیتا در ابتدا باید روش تخمین مشخص باشد روش تخمین مشتمل بر دو روش میباشد:

  • استفاده از روش تلفیقی: در این روش مقاطع همگن فرض میشود.
  • استفاده از روش پانل: در این روش مقاطع غیر همگن فرض میشود. این روش خود شامل دو نوع تخمین میباشد:

الف) روش اثرات ثابت: در این روش تفاوت مقاطع صرفا در ضرایب لحاظ میشود.

ب) روش اثرات تصادفی: در این روش تفاوت در مقاطع علاوه بر اینکه در ضرایب لحاظ میشود، سایر ویژگی های مقاطع نیز در ضرایب لحاظ میگردد.

با توجه به آنچه گفته شد، در ابتدا لازم است روش برآورد مشخص شود برای اینکار از آزمونF استفاده میشود که فرض صفر آن مبتنی بر همگن بودن مقاطع است و فرض مقابل آن مبنی بر غیر همگن بودن مقاطع میباشد حال اگر فرض صفر در این آزمون پذیرفته شود از روش تلفیقی برای برآورد مدل استفاده خواهد شد و در غیر این صورت از روش پانل دیتا استفاده میشود.البته برای مشخص شدن نوع روش برآورد در پانل نیز از آزمون هاسمن استفده میگردد، در این آزمون فرض صفر مبنی بر استفاده از روش اثرات تصادفی برای برآورد میباشد و فرض مقابل آن فرض استفاده از روش اثرات ثابت میباشد.

برای آشنایی با مبانی نظری این آزمونها در این بخش به نحوه ی تحلیل در داده های پانل پرداخته مي­شود.

 

داده­های تابلویی و مزایای استفاده از آنها

انواع داده­هايي كه عموماً براي تحليل­هاي تجربي به كار برده مي­شوند، در سه گروه مورد بحث و بررسي قرار مي­گيرند:

داده­های سری زمانی

داده­هاي مقطعي

داده­هاي تلفيقي سري زماني و مقطعي

در داده­هاي سري زماني مقادير يك يا چند متغير را طي يك دوره زماني مشاهده مي­كنيم (براي مثال GDP طي چند فصل يا چند سال). در داده­هاي مقطعي، مقادير يك يا چند متغير براي چند واحد يا مورد نمونه­اي در يك زمان يكسان جمع­­آوري مي­شود (براي مثال نرخ­هاي جرم و جنايت براي  سي استان ايران  در در يک سال معين).

داده­های تابلویی ترکیبی از داده­های مقطعی و سری زمانی می­باشد، یعنی اطلاعات مربوط به داده­های مقطعی در طول زمان مشاهده می­شود. بدین­صورت که چنین داده­هایی دارای دو بعد می باشند که یک بعد آن مربوط به واحدهای مختلف در هر مقطع زمانی خاص است و بعد دیگر آن مربوط به زمان می­باشد. در این تحقیق روش­داده­های تابلویی به عنوان روش تخمین مدل، انتخاب می­شود. در مجموع، داده­­های پانلي دارای مزایای فراوانی نسبت به داده­های مقطعی یا سری زمانی هستند که برخي از مهمترین آنها عبارتند از:

داده­هاي مقطعي و سري زماني صرف، ناهمساني­هاي فردي را لحاظ نمي­کنند، لذا ممکن است که تخمين تورش­داري به دست دهند، در حالي که در روش پانل مي­توان با لحاظ کردن متغيرهاي مخصوص انفرادي[۴] اين ناهمساني­ها را لحاظ كرد.

داده­هاي تابلویی داراي اطلاعات بيشتر، تغييرپذيري بيشتر، همخطي کمتر، درجه آزادي بالاتر و کارايي بالاتر نسبت به سري زماني و داده­هاي مقطعي مي­باشند. به خصوص اينکه يکي از روشهاي کاهش همخطي، ترکيب داده­هاي مقطعي و زماني به صورت داده­هاي تابلويي مي­باشد.

با مجموعه داده­های تابلویی، می­توان اثراتی را شناسائی و اندازه­گیری کرد که در داده­های مقطعی محض یا سری زمانی خالص قابل شناسائی نیست. گاهی استدلال می­شود داده­های مقطعی، رفتارهای بلندمدت را نشانمی­دهند، در حالی که در داده­های سری زمانی براثرات کوتاه­مدت تأکید می­شود. با ترکیب این دو خصوصیت در داده­های تابلویی، که خصوصیت متمایز پانل دیتاست، ساختار عمومی­تر و پویاتری را می­توان تصریح و برآورد کرد(اشرف­زاده و مهرگان، ۱۳۸۷، ص ۴۱(.

داده­هاي تابلويي که بر حسب بنگاه­ها، خانوارها و افراد جمع آوري مي­شوند، ممکن است دقيق­تر از داده­هاي مشابه اندازه­گيري شده در سطح کلان باشند. بنابراين، تورشي که ممکن است در داده­هاي کلان حاصل شود، در داده­هاي تابلويي حداقل مي­گردد

داده­هاي پانلی از طريق فراهم کردن تعداد داده­هاي زياد، تورش را پائين مي­آورد

مطالعه مشاهدات به صورت داده­هاي پانلی، وضعيت بهتري براي مطالعه و بررسي پويايي تغييرات نسبت به سري زماني و مقطعي داراست.

 

معرفی روش تخمین

روش پانل کلاسیک

در این بخش از تحقیق نخست به بحث همگن بودن داده­های شرکتهای منتخب در بورس اوراق بهادار تهران پرداخته می­شود. در صورتي که شرکتها همگن باشند، به سادگي مي­توان از روش حداقل مربعات معمولي استفاده کرد ولی در غير اين صورت، ضرورت استفاده از روش داده­هاي پانلی ايجاب مي­گردد.

 

این ها فقط بخشی از متون این مقاله و تحقیق و پروژه به صورت پراکنده و ناقص می باشد ، برای دانلود تحقیق ، دانلود مقاله ، دانلود پروژه به صورت کامل لطفا آن را خریداری نمایید. ( بالای صفحه )

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود مقاله تحلیل رگرسیونی در حسابداری”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برو بالا